Noen gang lurt på hvordan rent og trygt vann fra springen er? Kanskje smaken av vann ikke er spesielt attraktivt? Når du holder glasset opp mot lyset, du kan se “små floaty ting” i det? Oppriktig, jeg visste drikkevann var viktig for min helse, men jeg kunne bare ikke få meg til å drikke noe som så og smakte så “yucky!”

I flere år har min løsning var 5-gallon flasker kildevann levert til huset mitt. Jeg tolerert 5 eller 6 flasker, fulle og tomme, tar opp verdifull plass fordi jeg følte jeg gjorde det som var best for min familie. Da lærte jeg at BPA ble utlekking til min vann fra flasker!

Deretter, når klimaspørsmål begynte flom nyhetene, gikk et annet lys av i hodet mitt. Et blikk på alle flaskene lining en vegg av garasjen min lansert meg inn i flasken forskning. Jeg lærte at produksjon av vannflasker nødvendig for å møte amerikanere etterspørsel etter flaskevann krever mer enn 1,5 millioner fat olje årlig. Bare tenk: det er nok energi til drivstoff rundt 100.000 amerikanske biler for et år.

I tillegg kaste vi 38 milliarder vannflasker i året i deponier. Det tar 1000 år for plast i disse flaskene å brytes! På verdensbasis er noen 2,7 millioner tonn plast som brukes til å flaske vann hvert år, og som i USA, 86% ender opp som søppel eller søppel. Forbrenning bedre? Nei, fordi brennende flasker produserer giftige biprodukter som klor gass og aske som inneholder tungmetaller knyttet til en rekke mennesker og dyr helseproblemer.

Hver uke, i USA alene, beveger vi 1 milliard flasker med vann rundt i skip, tog og lastebiler. Det er en ukentlig konvoi tilsvarer 37 800 18-wheelers brenner opp fossilt brensel for å levere vann. (Water veier 81/3 pounds per gallon. Det er så tung at du ikke kan fylle en 18-hjuling med flaskevann-du må forlate tomrom.)

Hvis du er ute etter vannbehandlingsløsninger for hjemmet eller bransjer, er det brede spekter av produkter tilgjengelig på Kingspanenviro .

Selv om du ikke tror mennesker forårsaker klimaendringer, selv om du ikke tror det er noe slikt som Climate Change, ingen ønsker å forlate en skitten Earth som gjør våre barn og barnebarn syk.

Så hvorfor ikke ta en god titt på din egen vann fra springen og bestemme at ren, ren, trygt drikkevann er en ting du kan gjøre for deg selv og din fremtid generations.We nylig lært at spormengder av legemidler som finnes i kommunale vannsystemer er bare ett av problemene som lurer i drikkevannet. Her er noen andre fakta jeg fant:

• EPA standarder dekker ikke vannkvaliteten når det kommer inn i offentlige distribusjonssystemer. Med andre ord, plukker uansett vann opp under det reise fra sitt system til systemet ditt, er kvaliteten på vannet som kommer ut av kranen ikke deres bekymring.

• Mer enn halvparten av forurensninger som finnes i vårt vann ennå ikke har sikkerhetsstandarder. Det betyr at disse unexamined forurensninger få en “free ride” rett til – og gjennom – ubeskyttet vannkran!

• Av faktiske vannkvalitet brudd, gjør 50% av vannsystemer i USA krenke standarder for mikrober og uklarhet i sitt drikkevann.