Å velge riktig vindu behandling for vinduene kan virke skremmende og forståelig forvirrende.

Du har mange valg å gjøre for din vinduet behandling inkludert malingstyper og teksturer. Variasjonen av alternativer gjør dette til et vanskelig valg. Farge og teksturer diktert, men ved innredningen av rommet og din smak. Dette oppfyller behovene til rommets beboere. Finne ut hvilken type behandling vindu som du trenger for rommet ditt er en logisk prosess i to trinn.

( Scarleth Marie , 2008 )

 

Trinn 1: Analyser Vindu Funksjon

Lys mengde lys du trenger for å bli betraktet som du velger behandling vinduet. Vinduene slipper lyset inn fra utsiden, og viktigst av lys som kommer inn fra toppen av vinduene.

Personvern Hvis vindusåpningen til en høy trafikk område hvor persienner eller interiør skodder er et godt valg fordi de har begge finnene. De er de mest funksjonelle vindu behandlinger for lys og integritet. Dersom personvern er ikke et problem, så du har flere alternativer.


( Amy Simpson , 2008 )

Trinn 2: Velg riktig behandling

Du har mange alternativer for vinduet, som er en grunn til at det er så vanskelig å velge. Etter å avgjøre om du trenger vinduer for lys, bestemmer nivået for personvern og finne ut hva slags stil passer din smak, er det på tide å velge fra tabellen over alternativ for fönster ( www.fonster24.com ).

Gardinene mest anerkjent behandling i eksistens vindu, gardiner tillate alle tre funksjonene i et vindu behandling. Det åpner lett, lukkes for privatliv og tilbyr uovertruffen stil. Du kan finne en gardin laget av tung fløyel, bomull eller silke. Du kan finne eller enkelt kan gjøre hvilken som helst farge, størrelse eller struktur gardin. Gardiner er ofte ansatt med nyanser, valances og persienner for å forbedre funksjonen og vindus moter.

Kåper Valances legge stil, farge og tekstur til et vindu behandling. Det er sjelden brukt på egen hånd. Du kan legge til denne stripe av stoffet på toppen av vinduet forbundet med nyanser, gardiner, persienner, skodder, eller en kombinasjon av disse behandlingene.