I løpet av 1900-tallet har vi sett en markant bedring i både menns og kvinners mote stil. Det finnes en rekke moteikoner som vi refererer til som motedesignere eller kunstnere. De fleste kjente ikoniske motedesignere i forrige århundre er kjent for sin evne til å vise skjønnheten av en kvinnes kropp i form av moderne, kreative og elegante klær. Jeg vil liste noen av de mest kjente ikoniske motedesignere som har gjort kvinner ser vakker og fantastisk gjennom sin unike fashion design.

Yves Saint Laurent gjort kjent i mote krets takket være sin kreativitet til å re-designe klærne som ble vurdert maskuline gjennom nydelig og feminin klær for kvinner. Kanskje det er en av de mest kjente motedesignere i Frankrike.

Pierre Cardin er kjent for å ha klær som ser ut som de kommer fra 2400-tallet. Hans boble kjoler var alle minner om science fiction. Kombinere jordiske eleganse med utenomjordiske farger og avant-garde design. De kan være merkelig, men Cardin klær uttrykker frihet.

Tom Ford drømte om å bli skuespiller da han vokste opp, men skjebnen hadde andre planer for ham. Han ble en av de mest populære designere i 2000, har han vant Best International Designer Award i 2000.

Christian Dior er best kjent for å skape et unikt nytt utseende. Hans dresser og kjoler har vært en revolusjon siden andre verdenskrig. John Galliano er den som har blitt tatt over den legendariske designeren arv. Han har vært en ære å holde merkevaren sterk og synlig i dag.

Ralph Lauren er virkelig en følelse av mote. Han har skapt skjorter som har blitt slitt av menn siden 70-tallet. De har blitt en klassiker. Lauren har alltid vært interessert i å samle unike og klassiske biler. Hans samling er så unikt at det er nå tilgjengelig som en utstilling på Boston Museum of Fine Arts.

Donatella Versace har tatt navnet Versace til nye høyder. Hun sørget Versacebutikerna ville imøtekomme til mote sentre rundt om i verden. Kjendiser som Jennifer Lopez og Madonna har godkjent selskapets innsamling av klær, tilbehør, parfyme og møbler.

Calvin Klein har vunnet på sin egen karisma og gode utseende. Gjennom flere tiår, har så hans mystikk var en attraktiv faktor design. Hans største konkurrent, Ralph Lauren, sies å ha vært sjalu på Klein evne til å sjarmere miljøet på mest mulig effektiv måte.

Giorgio Armani er en fremragende motedesigner som har blitt godt kjent på grunn av sin kolleksjon for menn. De rene og skreddersydde klær har formater som foretaket siden 1975 I 2001 ble han kjent som den mest suksessrike designer fra Italia. Armani er også den første designeren til å forby modeller med en body mass index under 18. Han er virkelig en levende legende og en svært talentfull motedesigner.

Donna Karan har bakgrunn som er relatert til moteshow mote. Hun var ansvarlig for et designteam for et par år og lansert noen design som vil inkludere den velkjente “Seven Easy Pieces”. Hun er den eneste skaperen av Donna Karen New York.

Coco Chanel er en vellykket motedesigner som opprettet kleskjeden Chanel. De står for moderne ideer, praktisk design og jakten på dyre enkle enheter. Hun har vært en viktig og innflytelsesrik figur for 1900-tallet mote. Hun er den eneste mote designer som er blitt nevnt som en av de viktigste mennesker i tallet.